jm

Onko ihmisoikeuksilla hintalappua Suomessa?

Kävin taas pitkästä aikaa katsomassa Pohjanmaan käräjäoikeuden juttulistaa. En yllättynyt siitä, että ainoat suomalaisnimet istuntosalin oven vieressä olevalla taululla kuuluivat tuomarille, lautamiehille sekä syyttäjälle. Ihmettelen miksei maailmanhalaajat ole jo kyseenalaistaneet suomalaista oikeusjärjestelmää kun se ”valkoisella ylivallallaan” tuomitsee näitä insinöörejä, lääkäreitä ja moniosaajia joissakin tapauksissa jopa vankeusrangaistuksiin? Vihreiden vallassa oleva Marinin hallitus voisi ehkä käynnistää muutosohjelman jossa näihin – voisiko sanoa vihatuomioihin – puututtaisiin. Tätä voi puhtaalla omallatunnolla perustella sillä tosiasialla, että eräs hallituksen ministeri on ollut huolissaan jopa Eduskunnan liiallisesta valkoisuudesta. Ja kun katsoo käräjäoikeuksien asialistoja, niin voi todeta, että ainakaan oikeusistuntojen liiallisesta valkoisuudesta ministerin ei tarvitse olla huolissaan. Suomen oikeussalien syytettyjen penkillä onkin toteutunut hyvin eri ihmisryhmien välinen tasa-arvo.

Joku voi sanoa, että ihmisoikeuksilla ei ole hintaa. On kuitenkin syytä kysyä, että mikä sen hinta on suomalaiselle veronmaksajalle.? Meidän omat vanhuksemme, jotka ikänsä tekivät töitä, maksoivat palkastaan eläkekertymäänsä ja veroillaan yhteiskuntamme tulevaisuutta, jotta jälkipolvi saisi edes pikkuisen helpomman elämän kuin vanhempansa ovat ne suurimmat maksajat.

EU:n myötä ihmisoikeudet, varsinkin ulkomaalaisten oikeudet menevät kaiken muun ylitse. Ja se on taas johtanut siihen, että nyt meidän vanhuksiemme ihmisoikeuksia poljetaan maanrakoon ja sitten huolella. Kuten edellä mainitsin niin voidaan todeta, että koko Suomen oikeussaleissa on tälläkin hetkellä paljon rikoskokonaisuuksia, joissa kaikki syytetyt ovat ulkomaalaisia. Yksi tällainen rikoskokonaisuus, esimerkiksi huumetutkinta, maksaa satojatuhansia euroja suomalaisille veronmaksajille. Ja tässä on vasta poliisikuulusteluiden ja käräjäoikeuksien kustannukset tulkkipalveluineen. Alioikeuden antamat tuomiot menevät pääsääntöisesti hovioikeuksiin ja sieltä vielä mahdollisesti korkeimpaan oikeuteen. Näillä miljoonien eurojen vuosittaisilla kustannuksilla saisimme paljon hyvinvointia vanhuksille, siis Heille jotka ovat tämän mahdollistaneet. Muista vähäosaisista puhumattakaan.

Koko järjestelmä perustelee asioita ihmisoikeuksilla. ”Ihmisoikeuksien” hintalappu on todella kova ja maksajana olet sinä. Maahanmuutto ja monikulttuurisuusideologia perustuu EU:ssa ja sen mukaan myös Suomessa keskeisesti siihen ajatukseen, että kaikki Välimereen passinsa hukanneet ovat tavalla tai toisella uhreja. Maahan laittomasti tulevat nähdään tässä ehkä Suomen kalleimmassa Idioottimaisessa ideologiassa kiistattomasti hädänalaisina uhreina ja täten heitä täytyy nöyrästi palvella, maksoi mitä maksoi. Liittyminen Euroopan Unioniin mahdollisti sen, että köyhemmistä maista tulevat ”ammattilaiset” pääsevät vapaasti kävelemään rajan yli suomeen tekemään töitä ja siinä sivussa vähän muutakin. Siis muutakin, ainakin mitä oikeuslaitoksiemme asialistoja on uskominen. Voimme siis todeta, että ulkomaalaisten liigojen asuntomurrot ja huumausainekauppa on kovaa ja vaarallista työtä ja ajankohtaisena kysymyksenä voi myös esittää, että voisiko vihervasemmistohallituksemme hankkia näille ammattihenkilöille vaarallisen työn lisää?

Uskallan epäillä ja jokainen voi mielessään myös arvioida, olisiko oikeuslaitoksemme kuormitus vastaavalla tasolla jos tänne otettaisiin vain Äitejä ja Lapsia, kuten meille esimerkiksi mediassa annetaan ymmärtää?

Meidän omat vanhuksemme jäävät ihmisoikeuksien ulkopuolelle ja tulee väkisinkin mieleen, että heidät uhrataan. Eli kyllä, olemme vihdoin löytäneet maksajan ihmisoikeuksille. Meidän rakkaat vanhuksemme.

Jukka Mäkynen, kansanedustaja (PS)

Jukka Mäkynen

Jukka Mäkynen

Kaupunginvaltuutettu, perussuomalaiset, Vaasa